Bioptron lámpával a tökéletes bőrért

Ragyogó bőrre vágysz, ráncok, aknék, mitesszerek nélkül? A hagyományos kezelések nem váltak be nálad? Itt az ideje, hogy megismerj egy olyan készüléket, mely hatalmas áttörés a bőröregedés és bőrhibák elleni harcban. Cikkünkből megtudhatod, hogyan segíthet a Bioptron fényterápia abban, hogy bőröd gyönyörű legyen.
Bioptron lámpával a tökéletes bőrért - Fényterápia ráncok és aknék ellen - Hatékony anti-aging és bőrtökéletesítés

20 éves korunk után körülbelül 1%-al csökken kollagéntermelésünk évente, melynek következtében a bőr vékonyabbá, kevésbé ellenállóvá válik. A verejték-és faggyúmirigyek működése mérséklődik, kevesebb elasztin termelődik. A ráncok kialakulása tehát a természetes öregedési folyamat elkerülhetetlen velejárója.

Mi az, ami ezen túl öregítheti a bőrt? Elsősorban a környezeti tényezők, mint például a túlzottan erős napfény, dohányzás, légszennyezettség, melyek negatívan befolyásolják a kollagén és elasztin termelést, ennek következtében a bőr gyorsabban öregszik, mély ráncok, barna foltok, depigmentáció jelenhet meg rajta.

A Bioptron fényterápia jótékony hatást gyakorol a bőr speciális sejtjeire, a fibroblasztokra. Ennek hatására a kollagén és az elasztin termelés nőni kezd.

A hatékony anti-aging kulcsa elsősorban a megelőzésben rejlik. Ha a gyógyító Bioptron fényt a célzott Zepter kozmetikai termékekkel kombináljuk, drámaian javíthatjuk bőrünk állapotát.

Ez a kombinált technika tökéletes választás mindazoknak, akik egész nap ragyogni szeretnének. Gyengéd, mégis hatékony, és egyike a szépségipar és bőrgyógyászat legeredményesebb kombinációinak. Már 4 hét után 12 %-al feszesebb bőrt eredményez. A terápiát használók 65 %-a számolt be a ráncok mérséklődéséről. Előnye még, hogy otthon, napi néhány perc ráfordítással is elvégezhetjük a kezelést.

Nem csak a ráncokkal veszi fel hatékonyan a harcot, de az aknéval is, ami manapság már nem csak a tinik problémája, a 12-30 év közötti lakosság lakosság 40 %-át érinti.
Az aknék bizonyos típusát baktérium okozza, ez ellen különösen hatékony a Bioptron lámpa. Ezen felül az aknét kísérő bőrpírt, gyulladást, fájdalmat is képes megszüntetni.

Természetesen a Bioptron lámpa használata nem csak a napi szépségápolás részét képezheti.
A gyulladások, sportsérülések, derék- és hátfájdalom, mitesszerek, bőrgyulladások és egyéb bőrpanaszok, illetve a modern kori betegségek, a szívroham, az agyvérzés és a rák kialakulásának megelőzésében is segíthet.

Egy ilyen apró készülék, mely könnyen elfér egy táskában, ezáltal bárhová elvihető, nem igényel karbantartást, mégis ilyen sok pozitív hatása van, kötelező kellék minden háztartásban! Nem véletlen, hogy a világ 60 országában, 3 millió ember használja.

A Bioptron fényterápia természetesen nem csodaszer, de fontos kiegészítő terápiás eszköz lehet a fent említett problémák esetén.

Kapcsolódó cikkek

Autoimmun betegségek

Autoimmun betegségek

Autoimmun betegség akkor alakul ki, amikor az immunrendszer a saját sejtjeit támadja. A cikkben különféle autoimmun betegségekről olvashatsz.

Fejfájás típusai és kezelésük

Fejfájások típusai és kezelésük

Nem csak egyféle fejfájás típus létezik. A cikkből kiderül, hogy milyen fejfájás típusok léteznek.