A haj-, köröm- és a bőrápolás kulcsa, a VENIRA

A cseh sikertermék, a VENIRA már magyarországi webáruházban is elérhető.
Hajápolás, körömápolás, bőrápolás - kipróbáltuk a VENIRA étrend-kiegészítőt.

A cseh sikertermék, a VENIRA, már magyarországi webáruházban is elérhető.

A holisztikus szemlélet kialakítása az élet minden területén megoldást jelenthet, de az egészség fenntartása érdekében kulcsfontosságú szerepet tölt be. A szervezet bizonyos időközönként, évszakváltásokkor, egészségromlás során vagy éppen a rendszeres stressz hatására veszít a vitaminszükségletéből, ezáltal a külső védőrétegeink, a legnagyobb szervünk is képes jelezni, hogy plusz hatóanyagokra van szüksége. Ezeket a hiányokat egy megfelelő és kiegyensúlyozott életmód mellett pótolhatjuk táplálékkiegészítőkkel, amelyek komplexen az adott probléma megoldását segíthetik elő.

Az őszi-téli hónapokban leginkább a D-vitamin és a C-vitamin hiány az, ami szinte mindenkit érint, de a melegebb hónapokban is folytonos gondot okoznak egyes vitaminok csökkent bevitele. A felgyorsult világunkban egyre kevésbé van ideje az embernek a rendszeres és minőségi étkezésre, heti szintű aktív mozgásra és ezáltal van, hogy a táplálékforrásaink nem fedezik megfelelően a létfontosságú ásványi anyagokat, esszenciális aminosavakat. Ennek hiányában rengeteg külső tünet is kialakulhat, körömrepedezés, hajhullás, bőrszárasság, ami leginkább a nők körében tud zavaró jelleggel feltűnni.

A génkezelt élelmiszerek legtöbbje sem tartalmazza olyan szinten a vitaminokat már, hogy ne kelljen az embernek néha külső segítséghez fordulnia. A piacon számos vitaminpótló készítmény kapható, azonban ezek között is érdemes nyitott szemmel válogatni. A haj, a bőr és a köröm számára nagyon fontos hatóanyagok a fehérjék és a különféle B-vitaminok, de a kollagén, a cink és a szelén is ide sorolandó. A cseh VENIRA márka, amelynek a hazai webáruháza a https://veniraofficial.hu honlapon érhető el, pontosan ezeket a nézeteket veszi figyelembe, és a vitaminkiegészítőit is úgy alkotta meg, hogy az beépíthető lehessen bármilyen egészségi állapot javítása céljából.

A Venira komplex készítményei 18 különféle hatóanyagot zárnak magukban, amelyeket sok esetben külön-külön kellene megvásárolni, hogy létrejöhessen a teljes körű vitaminpótlás. Növényi összetevőinek köszönhetően teljesen biztonságos, így sem fogyasztás közben, sem pedig a fogyasztás befejezése után nem mutatkoznak a szokványos mellékhatások, amelyeket egy-egy átlagos termék nyújtana. Ezeket a típusú kapszulákat érdemes legalább egy teljes évszakon át szedni és aztán kúraszerűen bevezetni egy-egy ismétlést, hogy garantált legyen a siker. Nagyon sok esetben a tudatos életmód mellett is szükséges a plusz külső segítség, hiszen ahogy a fentiekben is jegyeztük, vannak bizonyos időszakok, amikor a vitaminszükségleteink végesebbek, amit táplálékkiegészítőkkel könnyen balanszba tudunk hozni.

Kapcsolódó cikkek

Népbetegségekre javasolt és kerülendő élelmiszerek - egészség ételek, élelmiszerek, és amiket nem szabad enni

Edd magad egészségesre!

A táplálkozás nagyban hozzájárul egészségünkhöz, sőt, a helyes táplálkozással megelőzhetünk egyes betegségeket is.

Hallási nehézségei nemcsak az időseknek vannak

Hallási nehézségei nemcsak az időseknek vannak

Hangzásbeli zavar keletkezhet akkor, ha egy bizonyos hangmagasság a dobhártyán ütközik és ezek a hullámok interferálódnak. Ezek a kalapácson, az üllőn és a kengyelen, azaz a hallócsontláncon keresztül a belső fülön és elektromos impulzust generálnak.

Autoimmun betegségek

Autoimmun betegségek

Autoimmun betegség akkor alakul ki, amikor az immunrendszer a saját sejtjeit támadja. A cikkben különféle autoimmun betegségekről olvashatsz.