Fájdalommentes kezelések a Dent-A-Lux fogászaton

A fájdalom sokakat elrettent attól, hogy rendszeresen megjelenjenek a fogászati szűrővizsgálatokon félve az esetleg szükséges beavatkozástól. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a legfájdalommentesebb „beavatkozás” a megelőzés. Ha rendszeresen járunk fogászati szűrésre akkor legtöbbször még időben meg tudunk oldani egy-egy problémát, ami csökkenti a nagyobb és fájdalmasabb beavatkozás szükségességét. Ma már azonban a fogászati beavatkozások mumusának számító fájdalomtól sem kell tartani, hiszen korszerű érzéstelenítőkkel a kezelések teljesen fájdalommentesekké tehetők.
Fájdalommentes kezelések a Dent-A-Lux fogászaton

Fogászat Kecskemét belvárosában – Dent-A-Lux fogászat

A fogorvosi rendelő Kecskemét belvárosában található, ahol teljes körű fogorvosi és fogszakorvosi ellátással várják a pácienseket fájdalommentes kezelésekkel. A rendelőben alapelv a prémium anyagok használata, amihez 27 év tapasztalat párosul. Az évek során eddig több mint 9000 páciens távozott elégedetten a rendelőből.

A több mint 20 éve működő Dentalux fogszakorvosi rendelőben a fogorvosi ellátásokra akár tíz év, míg a fogimplantátumokra akár élettartam „örökélet” garanciát vállalnak. A rendelő többszörös „Megbízható cég” minősítésű fogászat lett. A minőség iránti elkötelezettségüket tükrözi, hogy a világ legnagyobb fogimplantátum gyártó svájci Straumann is a kecskeméti Dentalux fogszakorvosi rendelőt választotta a referencia rendelőjének.

A 2000-ben nyílt fogászati rendelő célja és mottója ma is ugyanaz, mint a rendelő nyitásakor: „A világ fogászati élvonalával lépést tartó színvonalú ellátást biztosítani elérhető áron”. A rendelőben minden kezelés fájdalommentes, beleértve a tömést, a fogpótlást, a fogbeültetést, vagy a számítógéppel vezérelt fogimplantátum behelyezését, a csontpótlást. Egy világszínvonalú fogászaton elengedhetetlen a folyamatos fejlődés és fejlesztés. A legmodernebb, Európában és a tengerentúlon is jól bevált anyagokat és eljárások használata és tesztelése, a tudásanyag folyamatos bővítése hozzájárulnak a páciensek maximális elégedettségéhez.

A fogászati rendelőben elérhető kezelések: direkt tömések, indirekt tömések, fogfehérítés, kerámiahéj, rögzített fogpótlások, kivehető fogpótlás, fogbeültetés, kismamafogászat, diagnosztika, mosolytervezés. A mosolytervezés arra utal, hogy a fogászati szakrendelőben megfelelő technikával olyanná változtatják a fogainkat, ami a korábbi esztétikailag kedvezőtlen helyett új, ragyogó mosolyt eredményez. A mosolytervezés és átalakítás képes visszaadni a páciensek önbizalmát, amit a korábbi kozmetikailag kedvezőtlen fogak jelentősen lecsökkentettek. A klinika fő célja a rágóképesség helyreállításán túl az esztétikum, a szép mosoly kialakítása.

A mosolytervezés egy alapos szájvizsgálattal kezdődik, majd az analízis következik. A mosoly megtervezése a kezeléssel folytatódik és az utolsó lépés nem más, mint az átadás és a kontroll. A mosolytervezés azoknak javasolt, akiknek csúnya, elszíneződött, töredezett, rendellenes helyzetű fogaik vannak, és akik számára a minőség nem luxus, hanem természetes elvárás.

Kapcsolódó cikkek

Fájdalmas a fogászati implantátum beültetése?

Fájdalmas a fogászati implantátum beültetése?

A fogászati implantációs eljárás nagyobb beavatkozásnak számít, így sokan fájdalmasnak gondolják.

Fájdalommentes kezelések a Dent-A-Lux fogászaton

Fájdalommentes kezelések a Dent-A-Lux fogászaton

A fájdalom sokakat elrettent attól, hogy rendszeresen megjelenjenek a fogászati szűrővizsgálatokon félve az esetleg szükséges beavatkozástól.

Mit láthat a fogorvos a panoráma röntgenen?

Mit láthat a fogorvos a panoráma röntgenen?

Amikor felkeressük a fogorvosunkat, időnként kérhet a fogainkról egy panoráma röntgent. A cikkből kiderül, hogy mit is mutat egy ilyen röntgenkép.